Siscu Baiges

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1980) i en Psicologia por la Universitat de Barcelona (1985).

Especialitzat en temes vinculats amb la cooperació, la solidaritat i la pau. Autor del llibre “ONGD” (2002) i coautor de “Las ONGs de desarrollo en España, los dilemas de la cooperación” (1996). Va treballar 17 anys al programa “TotsxTots”, de Com Ràdio.

Prèviament, va treballar al setmanari “El Món” (1982-1984 i 1985-1989), Ràdio Quatre (1984-1985) i “El Diari de Barcelona” (1989-1994)

Ha treballat a d’altres mitjans de comunicació com Ràdio 4, Ràdio Gràcia, Ràdio L’Hospitalet, el Diari de Barcelona o els setmanaris “El Món” i “El Triangle”. Escriu periòdicament als mitjans digitals “El Triangle”, “Metropoliabierta.com” i a “El Periódico de Catalunya”. Col·labora amb les publicacions “Alternativas Económicas” i “Catalunya Plural”.

És vicepresident de l’associació de periodistes “Solidaritat i Comunicació – SICOM”, dedicada, desde fa més de 20 anys, a la difusió d’activitats solidàries, la cooperació al desenvolupament i l’activisme social.

Ha col·laborat en la realització del documental “La Plataforma”, dedicat a les persones que perden la seva llar en no poder pagar la hipoteca, i dels quatre documentals de la sèrie “La Salut, el negoci de la vida”, que tracten dels efectes de los retallades pressupostàries en els serveis sanitaris.

Ha estat premiat per la seva trajectòria professional en la 17a edició dels Premis als Mitjans de Comunicació que atorga el Consell Municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona i també ha rebut el premi Joaquim Gomis, a la trajectòria professional, que concedeixen “Justícia i Pau”, “Fundipau” i la revista “El Ciervo”. També va rebre el premi del Consell de l’Audiovisual de Catalunya a la seva trajectòria “de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual” (2013)

Coautor dels llibres “Banca Catalana, más que un banco, más que una crisis” (1981) i “Jordi Pujol, historia de una obsesión” (1985).

 

Professor associat de la Facultad de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a partir del 1 de setembre de 2015

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.